Cho-cxo Legilo

v1.00

Esperanto Esperante

A Cho-cxo Legilo Eszperantó (és egyéb) szövegek olvasásához és átalakításához ad segítséget.

Nem egyszerű konverter, hanem kényelmi eszköz, ami gyorsan, kalapos betűkkel jelenít meg minden szöveget, még akkor is, ha abban vegyesen használtak eltérő jelölésmódokat. A szöveg javítható, elmenthető.

Ha szövegeket akarunk olvasni, akkor egyszerűen indítsuk el a Cho-cxo Legilot. Nyissuk meg pl. a levelező programot. Válasszuk ki az olvasni kívánt szöveget, majd másoljuk a vágólapra. A Cho-cxo Legilo figyeli a vágólapot, és ha az megváltozik, akkor megjeleníti a szöveget.

A Cho-cxo Legilo ismeri a leggyakrabban használt jelölésmódokat. A felhasználó ezekből tetszőleges csoportot választhat ki, amit a program a szöveg automatikus átalakítására használ. Ezen felül tetszőleges jelölésmód kijelölhető az aktuális szövegre.

Ha felhasználónak ez nem elég, akkor egyszerűen megváltoztathatja a jelölésmódok szabályait, vagy új jelölésmódokat vezethet be. (Pl. jelenleg nem teljes a magyar ékezetes és a Cirill karakterek megjelenítése, ezeket még bővíteni kell.)

A szöveg származhat: Megszűnik az automatikus vágólap figyelés, ha a szövegen változtatunk, elmentjük, vagyis ha szerkesztőként használjuk a programot.

Operációs rendszerek Opciók Telepítés

Beállítás - Windows XP, 2000

Beállítás - Windows 95,98,ME - Egyszerűen, szerkesztés használata nélkül

Beállítás - Windows 95,98,ME - Teljes funkcionalítással

A program eltávolítása